fbpx
Skip to content

Hi! Ik ben Eline,

Je vraagt je vast af wie ik ben en waarom ik doe wat ik doe, voordat je besluit om wel of niet dat contactformulier in te vullen. 😉 Nou, ik ben dus Eline. Oorspronkelijk een Brabander, maar inmiddels al weer enkele jaren wonend in het groene Arnhem. Ik woon hier samen met m’n man en 2 katten (jup, de katjes hebben hun Instagram ook op orde uiteraard).

Voordat ik CREATIVESTORY oprichtte, werkte ik eerst als tekstschrijver voor een marketingbureau. Vervolgens ben ik aan de slag gegaan als content marketeer bij een grote nationale organisatie. Binnen de functie van content marketeer kwam mijn passie voor schrijven samen met mijn liefde voor beeld. Ik hou van mooie beelden, zowel het maken als het bewerken en verwerken ervan. Kortom; ik leek mijn droombaan te hebben gevonden.

Toch miste ik iets. Misschien was het mijn creatieve brein dat niet stil kon zitten en van uitdaging en afwisseling houdt. Misschien was het mijn ondernemingsdrang. Ik wist dat er iets moest veranderen. Om me heen merkte ik dat, met name startende ondernemers, vaak niks of weinig met hun socialmediakanalen deden. Waarom niet? Ze wisten simpelweg niet hoe ze dit moesten doen, waarom ze dit zouden doen en wanneer ze hier tijd voor moesten vinden. Hoe gaaf is het om deze ondernemers bij te staan op het gebied van content marketing en op die manier bij te dragen aan de groei van hun onderneming? Precies, dat dacht ik dus ook. En dat is dan ook exact wat ik wil bereiken met CREATIVESTORY. Daarbij hoop ik, door zelf ondernemer te worden, dat ik me nog beter in kan leven in hetgeen er komt kijken bij het ondernemerschap.

… En wie ben jij?

Oké, genoeg over mij, let’s talk about you! Wat wil jij bereiken met jouw onderneming? En wat wil je uitstralen? Ik ben benieuwd wie jij bent en wat het verhaal is van jouw bedrijf. Ben je benieuwd wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

CREATIVESTORY: jouw verhaal met een creatieve twist

Misschien vraag je je af waar de naam CREATIVESTORY op is gebaseerd. Deze naam is ontstaan uit de missie die ik heb. CREATIVESTORY vertelt jouw unieke business story door middel van tekstuele en visuele content.

Weet je nog niet goed wat je als bedrijf wil uitstralen? Of weet je dit wel, maar lukt het je niet om dit goed over te brengen en vervolgens de juiste doelgroep aan te trekken? CREATIVESTORY kan je helpen consistenter te zijn in jouw online tone of voice. Het is erg belangrijk om een consistente tone of voice aan te houden. Zo trekt jouw bedrijf trouwe klanten aan die fan zijn van jouw merk én de manier waarop jouw bedrijf zich profileert.

Jouw verhaal, met een creatieve twist.

Ik hou ervan om creatief te zijn met woord en beeld, om zo abstracte bedrijfsvisies om te zetten in unieke converterende content die past bij jou en jouw bedrijf.