fbpx
Skip to content

Of je nu een start-up, een klein bedrijf of een gevestigde onderneming bent, met mijn diensten bied ik op maat gemaakte oplossingen die passen bij de behoeften en doelstellingen van jouw bedrijf. Mijn focus ligt altijd op het leveren van kwaliteit en resultaten. Daarbij hecht ik veel waarde aan het opbouwen van langdurige relaties met mijn klanten. Hieronder vind je welke diensten ik aanbied als freelance content marketeer.

Copywriting

Copywriting is de kunst en het proces van het schrijven van overtuigende en effectieve teksten die de aandacht van de lezers trekken. Als copywriter ben ik gespecialiseerd in het creëren van doelgerichte, boeiende en creatieve content die aansluit bij de tone-of-voice van jouw bedrijf. Of het nu gaat om websiteteksten, blogposts, nieuwsbrieven of productbeschrijvingen, ik zorg ervoor dat je teksten aansluiten bij je merkidentiteit en de juiste toon en stijl hebben om je doelgroep te bereiken.

Social media beheer

Effectief social media beheer kan een enorme impact hebben op de groei en zichtbaarheid van je bedrijf. Met mijn expertise in social media management kan ik je helpen bij het ontwikkelen van een strategie die aansluit bij je doelen en je merk. Als social media manager kan ik ervoor zorgen dat er regelmatig nieuwe content wordt geplaatst op socialmediakanalen, dat er interactie plaats vindt met je trouwe en potentiële klanten en monitor ik de prestaties van je account(s).

User Generated Content (UGC)

Wil je je graag authentieke content plaatsen op jouw socialmediakanalen? User Generated Content is een krachtige manier om nieuwe klanten te bereiken en je huidige klanten om te zetten in trouwe volgers. Bij het creëren van UGC combineer ik mijn werk als model met dat van content marketeer.

Wil je meer weten over mijn diensten en hoe ik je kan helpen je bedrijf te laten groeien? Neem dan contact met me op via het contactformulier.